De ce nu e bine sa excludem din prima uleiul de sarpe din diagnostic si abordarea pacientilor

https://www.youtube.com/watch?v=QBxVzTphkik

Pentru cine nu stie, ulei de sarpe este termenul generic prin care se denumesc metode pseudo-stiintifice sau pseudo-medicale de abordare a bolilor si disfunctiilor si vine din vestul salbatic cand negustori excroci si cu sarm vindeau diverse leacuri babesti despre care afirmau ca ar fi consacrate si ca ar proveni din farmacopeea amerindienilor, pretinzand in mod minicinos ca ar fi leac pentru o serie vasta de afectiuni.

 Ei bine, sunt medic și având în vedere că sunt în „paradigma adevărului” (adică ceea ce iau în considerare doar ceea ce eu/știința consider adevărat), s-ar putea să ratez o mulțime de oportunități care nu se încadrează în acea paradigmă.

Este evident până acum că știința nu știe totul, are o lungă istorie de ignorare a ceea ce nu înțelege și că avem metode de medicină holistică pentru a compensa lipsa de eficiență a științei de astăzi.


Acestea fiind spuse, voi scrie aici argumentele pro și contra unor metode de medicină alternativă care se încadrează în categoria uleiului de șarpe, dar care totuși au niște rezultate uimitoare. După aceea voi scrie de ce cred că funcționează, mecanisme din psihologie și din fizica cuantică care explică uimitor de ce cred că ar trebui să considerăm valide metodele uleiului de șarpe.

Valabil înseamnă că funcționează, și nu că știm cum sau că sunt adevărate, deoarece majoritatea promotorilor metodelor uleiului de șarpe sunt neoameni de știință și spun fără scrupule multe prostii la credincioșii leneși.


Exemple de posibili ulei de șarpe care funcționează efectiv, cu multe exemple uimitoare:

Emotion Code, Body code - o atitudine fidelă „cuantică” te amețește cu o complexitate rapidă și îți spune ce să faci, fără logică, fără argumente și fără altă credibilitate decât credința pură;

Homeopatie - nu primești nicio substanță și te aștepți să ai o reacție specifică ca și cum ai avea acea substanță; din nou fără nicio logică și dozare implicată;

Biorezonanța - SCIO, Genius și Metatron, un dispozitiv „cuantic” te amețește cu o complexitate rapidă și îți spune ce să faci, fără logică, fără argumente și fără altă credibilitate decât credința pură;

Bioenergie - se mișcă mâinile peste corp și ești vindecat;

Biofeedback - fiind în pragul științei electromagnetice (folosește în continuare unde luminoase, radio și sonore de anumite frecvențe), folosește frecvențe cunoscute, ele fiind fixe sau dinamice (generate în funcție de unele pe care dispozitivul le primește de la pacient).

Trezirea Kundaliny - în yoga și, de asemenea, în alte doctrine (șamanism) este eliberarea fluxului de energie între centrii energetici umani (chakra) prin practica meditației și elevarea spirituală. Echilibrarea propriilor energii corporale vine, de asemenea, cu o mulțime de beneficii pentru sănătate.

Reiki – cineva de la distanță „se conectează” la corpul tău subtil și îl reprogramează să facă sau să nu facă ceva. O teorie similară este folosită pentru a promova doctrina codului emoției/codul corpului.

Numeroși, în principal religioși, vindecători de mâini care au adunat mii de oameni în emisiunile de televiziune, s-au terminat bogat. Nu, ei nu au spus că au vindecat, desigur că Dumnezeu a vindecat prin ei.


Care sunt caracteristicile metodelor sau doctrinelor uleiului de șarpe:

- încă nu ne dăm seama de un mecanism logic; totul trebuie să aibă logică - dacă nu avem, fie nu o are, fiind de fapt o fraudă, fie încă ne lipsesc cunoștințele pentru a completa rațiunea;

- prestidigitare („atingere rapidă sau manipulare fină cu degetele” din latină), delectare și nepăsare a subiectului, magie de stradă pură care are nevoie de niște cerințe pentru a fi puse la loc, prima fiind disponibilitatea subiectului de a crede;

- o mulțime de inexactități sunt rapid revărsate ca adevăruri incontestabile, bazate pe lipsa de cunoștințe a subiecților (asta face și Bradley Nelson);

- fiecare ungitor de șarpe folosește trucuri magiciene, de la prezentare la manipulare mentală și psihică;

- nimeni nu-ți impune să crezi ceva, dacă o faci, va fi propria ta alegere (acesta este motivul pentru care îl consider malefic, venind de la Lucifer);

- nu se ține la un control, nu caută și nici nu răspunde la întrebările sau argumentele logice, nu discută și nu dorește să coopereze la o anchetă; cu cât manipulatorul este mai bun, cu atât evitarea întrebărilor incomode este mai blândă;


Indicatori puternici că Codul Emoției și Codul Corpului este un ulei de șarpe clasic

- Nu este o afacere bazată pe „adevăr” (vedeți ce înseamnă cu adevărat adevărul – absolut nimic relevant), ci pe „poate fi sau nu așa”. Și funcționează.

- De multe ori Bradley Nelson, în timp ce face testarea musculară, împinge mai tare subiecții de mână pentru a strânge un răspuns negativ și uneori pare să falsească împingerea pentru a strânge un răspuns pozitiv

- Nu poți verifica, nimeni nu te încurajează să pui din nou o întrebare, trece rapid la următoarea întrebare – ceea ce eu numesc prestidigitare, mișcare rapidă a mâinii…

- Chiar dacă încerci să verifici un răspuns, de cele mai multe ori din experiența mea primești un răspuns îndoielnic pentru aceeași întrebare, și în niciun caz același răspuns pe care îl afirmă Nelson. Acest lucru face ca metoda să nu fie de încredere - aceeași problemă cu biorezonanța.

- Nu sunt niciodata 2 răspunsuri la fel, există MULT de indeterminism și incertitudine că operatorul face cu pricepere ceea ce trebuie să fie, creând o iluzie de coerență.

- La fel, Nelson evită cu pricepere elementele care au un nivel mai scăzut de indeterminare, întrebări exacte care așteaptă un răspuns exact verificabil, în același timp adăugând progresiv complexitate fără a adăuga și argumente rezonabile – Nelson se pierde în procesul de amețeală a subiectului.

- MULTE sugestii, deschise și subliminale, MULTE dorințe atât din partea operatorului, cât și a subiectului, un fel de aliniere a dorințelor, sugerând aparent că subconstientul aproximează MULT.

- Sugestia face minuni: face pe cineva să vadă lucruri acolo unde nu există și să nu vadă lucrurile care sunt. Iar principalii sugestii ai vieții noastre suntem noi, noi înșine. Vezi David Hawkins Power vs Force.

- MULTE inexactități, cel puțin Bradley Nelson ca kinetolog nu știe că mișcarea oaselor craniene adulte nu este deloc, și afirmă că scăderea sfenoidului pe o parte dă un bulb ocular inferior și nu o distonie musculară.

- Găsesc o divergență între complexitatea vastă a întrebării și inexactitatea reală a răspunsurilor - operatorul se mulțumește cu răspunsuri mult prea inexacte decât sunt disponibile în timp ce urmează procedurile Body Code ale lui Bradley Nelson

- Ideea principală a lui Bradley Nelson este că metoda Body Code eliberează energiile chi blocate, permițând astfel fluxul normal. Dar există un motiv pentru acele blocaje în primul rând: diversificarea experienței și transmiterea conflictelor prin generații de oameni; deci metoda dacă face ceea ce afirmă trebuie să fie și simptomatică, deci luciferică. Singura modalitate de a spune este să judeci pomul în funcție de fructele sale.

- Verifica o multime de puncte evangheliste clasice, ma refer la agregarea oamenilor prin credinta, prin sistematizarea credintei, prin complexitatea sistemului, deci ratiunea subiectului se pierde in complexitate si uita calea.

- exploatează temerile, lipsa de cunoștințe, neîncrederea în industria farmaceutică, de asemenea faptul că medicina la început a fost smecher, stupidă și înșelătoare (sange, apendicectomii, amigdalectomii).

- Invocă inspirația divină.

- Începe cu o problemă, trece rapid la alta și probabil că obții un mare succes cu cea din urmă. Dar ce s-a întâmplat cu cel pentru care ai venit în primul rând?

- Bradley Nelson pare să confunde informația cu energia. Pentru el, totul este făcut din energie. Este și nu este așa. Poate că a vrut să simplifice pentru public...

- Bradley Nelson glumește despre credulitatea auditivelor și despre libertatea de a crede sau nu.

- Medicina clasica foloseste si tehnici de ghicitoare, te avertizeaza ca ar putea aparea unele simptome, ca nu exista garantii, ca facem tot ce putem, etc pentru a consolida credinta si cel mai important, increderea. Oamenii tind să creadă ceea ce li se induse și au tendința de a evita să pună întrebări în zonele dureroase. Astfel, ei sunt vulnerabili la manipulare în domenii sensibile precum sănătatea. Crede-mă, știu, sunt medic.

- Nelson folosește o altă tehnică de manipulare, fracționarea, cu scopul de a sensibiliza publicul la sugestii. Când folosiți tehnici de manipulare folosite de ghicitori și magicieni, NU vă așteptați ca asta să funcționeze pentru credibilitatea dvs.

Argumente pertinente în sprijinul metodei Body Code

- O emoție este o suită de frecvențe, permițând astfel multă inexactitate și ideea că subconștientul alege ceea ce are nevoie în acest moment. Cât de convenabil!

- Prin practică, operatorul dezvoltă un sentiment de „mai există ceva de investigat?” a așteptărilor subiectului și calibrează automat „investigația”, continuând să adauge complexitate, sau dacă subiectul pare satisfăcut, „eliberarea emoției blocate”. Exact ca un ghicitor.

- Sunt folosite numeroase prejudecăți pentru a argumenta unele raționamente.

- Metoda agregează energiile (numite egregor) care se presupune că ajută cei care au nevoie să se vindece. Dar, de asemenea, ajutați operatorul care adună beneficiile de a fi un vindecător cunoscut.

- Suntem dornici să ne confirmăm dorința, aceasta este o părtinire umană cunoscută.

- Metoda Codului corpului are coerență, este un sistem de credințe bine sistematizat, este o formă de matematică elegantă în acest sens, sau așa se pare.

- Afacerea ghicitorului este de fapt o afacere cuantică: operatorul alege o cantitate satisfăcătoare de determinare dintr-o cantitate imensă de nedeterminare; sleight of hand si neatentia privitorului.

- Avantajul prăbușirii funcției de indeterminare din fizica cuantică este că puteți alege o realitate în existență, în loc să o lăsați să se prăbușească oriunde ar fi. Aceasta este ceea ce eu numesc „fixarea” realității și o cunosc din tehnicile clasice de divinație. Când gândești cantitativ, începi să obții soluții cantitative.

- Aduce distracția înapoi la viață „Este bine să fii surprins” - Bradley Nelson

- Dragoste+credință+recunoștință = rețetă de succes în ghicire

- Obiectivul în metoda Body code este ușurința cu care operatorul comunică cu subiectul, disponibilitatea de a crede și de a nu pune la îndoială nimic. Încredere. Operatorul este în metodă și subiectul în dragostea operatorului. Treaba noastră aici este să reînvățăm iubirea necondiționată unul pentru celălalt. Dragostea vindecă de fapt totul.

- Este suficient ca subiectul să creadă că operatorul știe mai bine sau este mai inteligent să ajungă în starea care face ca metoda să funcționeze. Desigur, disponibilitatea pentru a crede este o cerință care este puternic ajutată de abilitățile specifice ale operatorului.

- Credința merge mult, și venirea la cabinetul medicului 5 săptămâni de 2-3 ori pe săptămână în durere fără alinare... imaginați-vă credința acelei persoane! Și unii au venit pentru un an la biroul lui Nelson.

Dacă lucrurile sunt într-adevăr așa cum a spus Bladley Nelson, câteva afirmații interesante

- Dragoste+credință+recunoștință = rețetă de succes în ghicire

- Crede, așteaptă-te mereu la un miracol. Și continuă să crezi și după ce vezi un miracol.

- Primul trimestru de sarcina este o perioada de dezvoltare intensa si energetic. Cumva un truism.

- Subconstientul vrea să dezvăluie răspunsurile, vrea să ajute și să vindece subiectul. Cât de convenabil!

- Încercăm să ascultăm subconștientul, să vedem „dacă vrea să rămână puternic”, încercăm să detectăm schimbarea subtilă binară din corp.

- Trebuie să renunți la orice dorință, să fii complet deschis, să te lași surprins. Cât de convenabil!

- Testul muscular este în ultimă instanță un instrument pentru a-ți antrena intuiția, după un timp de practică, răspunsurile vin chiar înainte de testul muscular.

- Deblocarea emoției blocate permite cuiva să ierte. Un truism. E mai greu să dai drumul pentru că ar fi trebuit să știm mai bine, pentru că am fost acolo la prima plasă când a apărut blocajul.

- Demontarea peretelui inimii (a avut atât de mult sens pentru mine) permite conexiuni interumane, mai multă dragoste, mai multă apartenență.

- Metoda codului corporal ar putea fi o formă de calmare, pentru a elibera unele blocaje psihice, dar dacă da, NU ar trebui să funcționeze de la distanță, ceea ce face într-adevăr conform lui Bradley Nelson, soția lui și mii de alți practicanți.

- Bradley a spus că ar trebui să lucrezi numai după ce obții permisiunea, nu te wok incognito, dar reiki face și woodoo și ho`oponopono. Sau este o iluzie auto-indusa?

- Relaxați-vă. Oricând poți reface un test muscular dacă răspunsul nu te mulțumește. „2 din 3 din nou” – aceasta este pur și simplu înșelăciune. Și ceea ce nu puteți procesa sau utiliza, ignorați și mutați (exact ca în medicina clasică). „Subconștientul știe totul…”

- O emoție prinsă împărtășită, odată eliberată, este eliberată de toți. De asemenea, o emoție transgenerațională eliberată funcționează pentru toți predecesorii și succesorii. Acest fenomen îl cunoaștem și din metoda constelațiilor familiale, care a scos la iveală multe lucruri interesante despre emoțiile transgeneraționale.

- Numele lui Isus Hristos ridică frecvența și elimină întunericul. Altfel, întunericul (care vrea și el să fie experimentat în existență) îți trimite propriile mesaje prin umbra ta (partea din tine cu care experimentezi partea întunecată – vezi șamanismul). Violența și porno-ul alimentează umbra – te lupți.

- Bradley Nelson afirmă că ne putem conecta și cu entități non-umane care au nevoie de asemenea să fie văzute/auzite, dar fără corp au probleme. Și noi cei care avem un corp am putea ajuta.

- Ar fi util să acceptăm că corpul este un templu al luminii și al evoluției, nu doar un mijloc de a experimenta realitatea.

- Subconstient vrea să fie de ajutor, face conexiuni.

- După ce entitățile sunt eliminate, uneori rămân în schimb blesteme sau sugestii posthipnotice care trebuie abordate. Acesta ar putea fi un argument puternic pentru metodă, deoarece funcționează. Iar pentru hipnotizator nu este întotdeauna ușor să intervină, așa cum ar putea părea a fi pentru propriul nostru subconștient.

- Cu cât ești mai prost, cu atât funcționează mai bine – acest lucru nu numai că subliniază caracterul părtinitor al metodelor uleiului de șarpe, dar are și un argument în încâlcirea/nedeterminarea fizicii cuantice, vezi mai jos. Ca în orice afacere clasică de credință.

- Dupa identificare, emotia poate fi asimilata cu o minge de energie de marimea unei portocale sau a unui pepene mic. Dacă îl atingi, testul muscular devine întotdeauna negativ. Acesta ar putea părea un test obiectiv, nu? Din păcate, testul muscular este fundamental subiectiv.

- Orice poate provoca orice, adică „nu există logică, nu o căuta”. Cât de convenabil!

- Nelson a spus că codul emoțiilor este o muncă sacră, deoarece o disfuncție a fluxului de energie este capabilă să oprească evoluția cuiva. Deci... haideți să judecăm pomul după fructele lui.

- Egoul are rolul de a ne proteja de sentimentele negative și de moarte. Dar este destul de orb și prost altfel; atunci când ego-ul este implicat, legătura cu Dumnezeu, cu Sursa și, desigur, credința dispare.

- Nelson a spus că atunci când primești recunoștință pentru o muncă, nu o ții pentru tine, ci trimite-o Creatorului „Eu doar lucrez aici, Dumnezeu a făcut-o pentru tine”

- Nelson se roagă Tatălui în numele lui Isus Hristos. Destul de corect.

- Idee interesantă (prezentă și în biorezonanță și homeopatie) că ai putea trata o boală cu apă „îmbogățită” cu o informație de substanță, fără substanța. Vezi SCIO, Genius și Metatron.

De ce fizica cuantică ar putea oferi o soluție logică pentru magie:

- Universul se bazează pe energie, adică cumva organizarea vibrațiilor, este holografică – conține toată informația în orice punct al lui însuși creând astfel substratul versatil pentru realitate, iar fractalic – se bifurcă în mod repetat la infinit, creând astfel diversitatea

- Totul decurge astfel din același lucru într-o formă sau moment diferit în timp, toți oamenii sunt ca degetele unei mâini, frați individuali și indivizibili în experimentarea experienței

- Îndrăznesc să extind teoria asupra lucrurilor lipsite de viață, consider lucrurile lipsite de viață și un mijloc de experimentare a realității, de a crea experiență la un alt nivel, lipsit de viață

- Isus a spus că omul are putere asupra materiei prin cuvânt. El a mai spus că toți suntem frați și toți fiii lui Dumnezeu care au făcut lumea. Deci, este doar chestiuni logice să ne audă cuvântul

- Pe lângă premisele psihice și marile incertitudini convenabile, fenomenele cuantice ar putea explica dacă acceptăm că este acceptabil (adică dacă credem) multe dintre efectele observate.

- Metoda codului corporal/codului emoției este în esență o metodă de divinație precum tarotul, precum radiestezia, bazată pe credință și intenție.

- Testul muscular ar putea fi de încredere dacă operatorul s-a conectat cu subiectul sau, după cum afirmă Nelson, subconștientul lor este deja conectat și comunică. Cât de convenabil!

- Testul muscular este un proces de adaptare modulat condus de subconstient

- Astfel limbajul este un sistem de comunicare de nivel scăzut, comenzile date de limbaj au o întârziere uriașă, în timp ce cele date direct nu au întârziere. Efectul eliberării unei emoții blocate este de obicei instantaneu.

- David R Hawkins sugerează că fiecare decizie pe care o luăm contribuie la un mozaic permanent al conștiinței. Alegerile noastre se răspândesc în univers, afectând pe toată lumea.

- Universul în sine este extrem de conștient, iar acțiunile noastre contează la scară mare.

- Teoria despre noi toți suntem una, conectați de subconștientul nostru este coerentă cu ideea de experiență: pe măsură ce intervenim, beneficiem și de experiență, prin conștientizare. Multe dintre idei provin din medicina orientală.

- Sistemul s-ar putea să nu funcționeze dacă există doi sau mai mulți observatori, deoarece colapsul funcției de la întricarea cuantică are loc numai pentru primul observator, toți ceilalți rămân blocați cu funcția nou prăbușită (sau noua realitate fixată)

- Mișcarea blândă a mâinii pe dosul subiectului găsesc că are o semnificație profundă, întrucât a mângâi înseamnă a accepta – acceptarea mea a realității, ca în ho`oponopono, pentru că subiectul și operatorul sunt una la nivel de unicitate.

- Oricum, o călătorie cuantică este un singur sens, o singură dată, o persoană, un pas (un pas unic asemănător NFT), unul nerepetitiv. Deci, cum este posibil acest lucru într-un univers holografic repetitiv (fractalic)?

- În esență, nedeterminarea este o cățea în afacerea adevărului. Dar stai puțin, cum aș putea să văd nedeterminarea ca pe un aliat?

- Dacă accepți „orice poate cauza orice”, începi să vezi piese de puzzle. Acest lucru nu le face reale sau adevărate, dar cel puțin poți vedea mai mult decât paradigma ta. Și la urma urmei, ce le-ar putea face cu adevărat reale sau adevărate?

- Spărgerea paradigmei este necesară și la început poate părea stupid, dar dacă vrei un alt joc, ai nevoie de diferiți pioni.

- Îmbrățișarea „cu cât ești mai prost, cu atât funcționează mai bine” te face să vezi diferit. Și dacă?

-


CONCLUZIE

Chiar functioneaza?

DA

Pentru că prăbușiți funcția de realitate cuantică, alegeți o realitate care se fixează și plecați de acolo. Și faci asta dintr-un loc de înaltă frecvență, al iubirii, inspirat de Dumnezeu și lumină. Bineînțeles că funcționează – cum am putut să nu l-am văzut până acum?!

Metoda lui Bradley Nelson este un geniu pur, este frumoasă, deși doctoratul nu este ideal, pare ideală pentru un grup select de oameni suferinzi și atât.

De asemenea, este suficient să vedem că putem vedea de fapt dincolo de paradigma noastră actuală și, mai ales, ne ajută să ne reconectăm cu divinitatea și unii cu alții, re-cucerind frecvența iubirii. Frumoasa, nu?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Apa - cel mai comun medicament

Repararea fracturilor in planul subtil prin Ho`oponopono

Explicatia temperaturilor sub zero absolut

Lumina Polarizata, spin quantum fotonic, metamateriale plasmonice - invizibilitatea o realitate

EFT - prin bioenergia din noi

Reclame google