Apa vie nu-i prostie

Obs: voi folosi ghilimele pentru ca cititorul sa inteleaga ca nu iau de bune aceste informatii si nu pot aduce argumente concrete pentru comfirmare -e vorba de ipoteze pe care le preiau, le dezvolt si le asociez conform perceptiei si pregatirii de la nivelul respectiv.


Sunt operatori care pot interveni asupra “corpului energetic/subtil” vindecand in consecinta pacientul. Ei, nu toata lumea poate face asta, desi exista speculatii care contrazic acest lucru :) Si atunci de unde sunt povestile cu apa vie si apa moarta? Ei, asta e alta poveste :)


Acum vom aborda numai ce stim, si stim urmatoarele:






Prin metoda hahnemaniana proprietatile (nu cele chimico-fizice) unei substante se pot transfera asupra alteia. Pentru organismul viu, fiindca spectrometrul nu pare sa fie impresionat de pilula de Apis melifica, tot lactoza arata. O speculatie ar fi ca spectrometrul nu e destul de sensibil, sau mai degraba, nu masoara ce trebuie. De aici deduc ca materia.. nu prea are importanta, conteaza ce transmite – povesti.


Mai stim ca vrajitoarele folosesc transferul de “sensibilitate” pentru a influenta mai usor anumite persoane (vezi mecanismul voodoo). Si preotul foloseste acest transfer de “energie” in impartasanie si aghiasma – deocamdata eu cred ca e vorba doar de credinta, dar se incadreaza in discutie. Mai exista studii in ceea ce priveste “memoria locurilor” sau “lucrurilor”. Unii oameni ating lucrurile si “vad” ceea ce au “vazut” obiectele. Astfel se incearca explicarea fantomelor.


Mai stim ca apa poate sa fie influentata fizic de o “incarcare” cu o “energie”.


Sa fim seriosi, despre ce fel de energie poate fi vorba? Energia e caldura, lumina, camp electromagnetic, adica vibratie – asta sa fie oare? Teoria corzilor spune ca da.


Dar nu poate fi totusi vibratie. Vibratia este oscilatie, adica unda, adica divergenta adica dependenta invers proportional de timp, etc –recunosc, teoria lor ma depaseste.


S-a mai vorbit de rezonanta – care este o aliniere reactiva, deci un caz particular. Se pare ca nivelul abordarii nu e bun. Invit pe unii mai dezghetati la minte sa vada filmul “What the Bleep! Do we know” (asa apare la cautare) pentru a dezvolta mai departe ideea.


Daca stam si ne gandim, nici medicamentele pe care le folosim in fiecare zi nu sunt altceva decat purtatori de informatie. Au structura care se potriveste fix pe anumite locusuri specifice din imensitatea celulei. Difera doar nivelul. Din pacate, daca ne tinem de chimia fizica pe care am invatat-o la scoala, nu putem discuta despre nivele.


Va trebui sa iesim din cutie si sa vedem “mai de sus”.


<continuare> [Sa vorbim despre constienta]



[polldaddy rating="6558992"]
----------------------------------------------------

dr. Daniel Ganea

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Explicatia temperaturilor sub zero absolut

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

Marele complot al patentării Marijuanei

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Vindecarea prin interventie in planurile subtile in zilele noastre

Lumina Polarizata, spin quantum fotonic, metamateriale plasmonice - invizibilitatea o realitate

Sfintii parinti nu mint - Raiul

Reclame google