Vindecarea prin interventie in planurile subtile in zilele noastre

Ho`oponopono, tehnica vindecarii prin iertare, originara din Oceania si care se practica si in zilele noastre sub o forma sau alta, are cu siguranta un mecanism mult mai interesant decat iertarea in sine sau simpla interventie in planurile subtile cum am numit-o eu. Cum altfel ai numi o manifestare materiala asteptata, care survine dupa o concentrare constienta a energiei emotionale?

Iertarea si recunostinta fac fara indoiala parte din procesul de vindecare.

Dupa cum stiti, exista un curent actual numit Scientologie, care incearca printre altele sa demonstreze legatura dintre spirit si material, un fel de modernizare a creationismului in opinia mea.

Desi multitudinea de necunoscute si erorile de atitudine si de interpretare cunoscute sub numele de biasuri de memorie si de consecintele lor imediate nu ne permit sa infirmam sau sa confirmam inechivoc inexistenta sau existenta unui creator (aceasta pare o problema care se pare ca nu poate fi rezolvat din interiorul sistemului), omul evolueaza si invata continuu, de aceea trebuie sa ne pastram mintea deschisa. Evident ca pe parcursul aevolutiei omul face multe greseli si interpretari gresite la care este aderent mai mult sau mai putin timp, o caracteristica a societatii umane fiind chiar favorizarea spontana relativ inconstienta dar temporara a unei idei sau viziuni a unei idei, numita curent.

Vizitati link-urile, vizionati documentarele - in fiecare zi invatati ceva, indoiti-va de toate si cresteti, pas cu pas.

Cu respect,

dr. Daniel Ganea

Medic specialist MF, rezident cardiologie

Vezi si Preturi Ecografie la domiciliu

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Inteligenta artificiala, singularity, DAY ONE

Acupunctura-Presopunctura-Moxibustia

Metaterapia şi Neuromodelarea in depresie

Lumina Polarizata, spin quantum fotonic, metamateriale plasmonice - invizibilitatea o realitate

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

Sacroterapia- terapia prin credinta

Reclame google