The power of Chi

http://www.youtube.com/watch?v=3F3ovb2kZ9Q

http://www.youtube.com/results?search_query=Chi+Energy+Amazing+Footage&aq=f

1. Puterea energiei Chi

bioenergie de natura electrostatica, pulsata, necuantificabila dar controlabila

2. Relatiile energiei Chi

modul de viata, meditatia si relatiile cu 'strabunii' sunt decisive pentru utilizarea ei

3. Secretul accesului si controlului energiei Chi

meditatia, relatiile cu 'strabunii', smerenia, altruismul, concentrarea si modestia.

NB: nu e destul sa te rogi doar cand te duci la biserica; daca iti pierzi concentrarea te pierzi si si uiti pentru ce faci ceea ce faci (de fapt asta e o regula generala) si incalci involuntar conditiile expuse mai sus.

4. Cum sa intelegem Chi

este o energie duala, yin cu centrul in chakra 1 si yang cu centrul in chakra 3; operatorul mediteaza concentrand chi in zona abdominala si o elibereaza la dorinta - se manifsta ca un soc electric asupra celorlalti (fiind fiinte vii, cu nervi si muschi - fiinte electrochimice in esenta)

Este tentant sa speculam ideea ca eliberarea chi ca un soc mecanic poate duce la fenomene ciudate precum levitatia, Kamehameha, forte extreme sau chiar transmutatia elementelor, idee sustinuta de faza cu aprinderea focului si incercarea de a trece un pai prin masa, toate aceste fenomene mitice fiind documentate in legendele din zona (bine, in upanishade sunt fragmente care par a descrie razboaie atomice, ce sa mai vorbim...).

Asa cum am mai evidentiat si in alte articole, corpul uman este o structura bine definita, foarte putin cunoscuta la nivel electric (ca sa nu fac inca o diferentiere neta - formatia mea de medic inca nu poate accepta diferenta intre chi si electricitate). Pe toata intinderea pielii (chiar si pe limba) exista puncte de acces/comunicare cu organismul la nivel energetic-informational, similare unor mufe de acces sau panouri de control, precum intr-o uzina automatizata din zilele noastre. Aceste puncte sunt folosite de presopunctura, acupunctura,moxibustie (arderea unor substante), masaj, etc. Initial am crezut ca e vorba de chakre, dar ulterior am realizat ca desi au si ele puncte de acces dedicat, chakrele sunt centre de control al unor subsisteme energetice; observati ca abordez organismul din perspectica mecanicista, dar cam pana aici se opreste aceasta abordare deoarece functia acestor centri de comanda se extinde deja in alt plan, ei neavand expresia anatomica. Am pornit studiind incredibila/neverosimila metoda ho`oponopono. Marturii sunt peste tot in lume. Daca asta este ceea ce cauti.

Teoria spune ca vindecarea este grabita de accesul prin chi. Obeservati ca nu se vorbeste depre o vindecare instantanee ca in ho`oponopono dar este evident o corectare la nivel informational. Si daca am inteles bine, cu cat mai 'inalt' e nivelul accesului, cu atat mai repede se instaleaza efectul. Pentru a putea intelege mai usor acest fenomen, la nivelul cunostintelor actuale din matematica cuantica, cineva a emis ipoteza ca prin concentrare operatorul ar crea (prin observatia a ceea ce isi doreste sa materializeze, acordandu-se pe 'frecventa' justa) punti intre universurile paralele care corespund elementelor respective, care astfel se materializeaza.

[LE: daca se urmareste putin teoria fizicii cuantice si interpretarea Legii Aractiei in contextul acesteia, cred ca metoda este cat se poate de... palpabila.]


[polldaddy rating="6558992"]
----------------------------------------------------

dr. Daniel Ganea

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

Marele complot al patentării Marijuanei

Apa - cel mai comun medicament

Explicatia temperaturilor sub zero absolut

Sfintii parinti nu mint - Raiul

Sacroterapia- terapia prin credinta

Reclame google