Voteaza un internet mai lent in Europa!

NB: UPDATE:  Petitia internationala a functionat, IPS nu mai poate aloca latimea de banda dupa cum i se nazare.

 

Nu stiu exact care este argumentatia din spatele acestei reglementari UE, lasand la o parte motivele reale pentru care a aparut ideea, dar sustin protestul fata de imixtiunea legiuitorului care afecteaza grav libertatea internetului si va incurajez sa trimiteti si votul vostru.

27679340200_074b25b553_o

Uniunea Europeană se află în etapa finală a deciziei cu privire la neutralitatea rețelei, și în stadiul actual propunerea lor conține lacune majore care amenință internetul liber în Europa și în întreaga lume. OAREC, autoritatea de reglementare a UE, primeste de la public in ultima perioadă sute de mii de comentarii care se vor încheia pe data de 18 iulie.

Noi propunem ralierea pentru a inunda OAREC cu comentarii de la oameni care cer ca acestea să închidă lacunele actului legislativ inainte ca acesta sa intre in vigoare, modificarea lui fiind mult mai dificil de operat ulterior. Dacă pierdem, liniile directoare neutralitatea rețelei permisive ale UE ar putea lăsa în curând ISP-UE sa încetineasca în mod eficient conținutul cuiva. Cea mai mare problemă este că normele UE permit chiar acum gestionarea traficului pe bază de clasă, care permite ISP-video acceleratia, BitTorrent, sau VPN-uri la voință. Chiar acum,  ISP-uri la nivel mondial și multe din Europa, accelereaza BitTorrent. In Statele Unite, datorită regulilor pe care le-au câștigat, ISP-urile nu au voie sa faca acest lucru. Nu pe conexiunea domestică. Nu pe mobil. Dacă aveți posibilitatea să dovediti faptul că o fac in SUA, puteți depune o plângere la FCC și să-i oprească. Dar, în Europa, este o altă poveste -  ISP-uri fac acest lucru necontrolat, și doar câteva țări au reguli împotriva lor. Conform propunerii, ISP-urile sunt instruiți să discrimineze și înăbușe clase întregi de trafic atunci când gestionează rețelele lor. Asta înseamnă că, de exemplu, traficul de tip peer-to-peer  ar putea fi sugrumat înainte de a pleca de la servicii video de streaming, chiar și în cazul în care traficul peer-to-peer foloseste de fapt mai puțina lățime de bandă. Traficul VPN ar putea fi pur și simplu obturat, deoarece Throttled ISP-nu ar fi în măsură să determine în ce categorie este. Iar această ștrangulare în masă ar putea fi realizat ca o procedură standard de operare, nu doar pentru momentele în care există o congestie excesivă pe o rețea. În conformitate cu normele, ISP-urile se pot angaja în ștrangulare bazata pe clasă de fiecare dată când cred că o congestie este "iminentă", care, în cazul în care ia în considerare natura haotică a Internetului, ar putea fi într-adevăr ori de câte ori te uiti.... Aceasta ar permite, de asemenea, rating de la zero, o practică prin care furnizorii de servicii Internet scuti de propriile aplicații și servicii, precum și cele ale partenerilor lor, de la plafoane de date lunare. Aceste aranjamente stimuleaza ISP-uri pentru a reduce cotele de date (ISP UE care se angajează în rating de la zero a da, în medie, cu 50% mai puține date în fiecare lună pentru același preț) și acestea dau ISP-uri mai mult control asupra a ceea ce facem on-line. Aceste lacune permit ISP-urilor să încalce principiile de bază neutralitatea rețelei, iar ei se vor asigura că Internetul în Europa continuă să rămână în urma restului lumii dezvoltate. Inovarea se va bloca, libertatea de exprimare va fi limitată, iar furnizorii de servicii Internet vor cimenta statutul lor de ușier pe Internet. Europa este cea mai mare economie din lume. Ce se întâmplă la Internet în Europa afectează profund libertatea de Internet din întreaga lume.

Nu trebuie să se întâmple în acest fel.

Până în acest moment, vocile dominante în formarea acestor reguli au fost grupurile de interese de telecomunicații. Companii precum Deutsche Telekom, Orange, Vodafone și a făcut lobby greu pentru a obține Parlamentul UE a punt multe dintre cele mai importante decizii OAREC, iar acum liniile directoare pline de lacună care OAREC a lansat în mod clar că strategia lor a lucrat. Au primit mai mult de OAREC decât oricând s-ar fi putut obține dacă aceste decizii au fost făcute în legislația inițială.

Acum e rândul nostru.

E foarte simplu să le prezentați un protest către OAREC în susținerea neutralității rețelei. Apasa steagul albastru, simbolul internetului European lent pentru a depune protestul tău acum. Dacă rulați un site web, blog sau Tumblr, poti fi chiar mai eficient în combaterea acestor orientări proaste privind neutralitatea rețelei în UE prin rularea widget-ului nostru banner pe site-ul tau. Înglobeaza pur și simplu aceasta linie de cod pe pagina ta. Vă puteți personaliza aspectul și se simt, sau textul, dacă doriți.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Explicatia temperaturilor sub zero absolut

Marele complot al patentării Marijuanei

Sfintii parinti nu mint - Raiul

Sacroterapia- terapia prin credinta

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

Bine de stiut despre.. draci.

Reclame google