Despre PROCESE NON-LINEARE

Cautam la un moment dat detalii despre asanumitele investigatii si tratamente non-lineare, prin biorezonanta. Recunosc ca este un domeniu relativ neexplorat pentru mine, stiu ca e ceva, dar nu stiu cat este de credibila metoda.


cum se intampla timpul in mintea noastra

Oricum, m-a distrat un articol care se incheia asa: "Efectele terapeutice duc la reconfigurarea reţelei cristaline a matricei apoase cu creşterea emisiei biofotonice. Prin această optimizare se realizează  creşterea rezistenţei la stres." [sic!]

Acum ca sa fim drepti, despre matricea moleculara a apei am mai citit, dar.. era doar o ipoteza, mi se pare ca am scris un articol ceva de genul - "Apa cel mai performant calculator de pe Terra" sau asa ceva. Da, era vorba de faptul ca are importanta cum se aseaza moleculele alea, era vorba si despre faptul ca am invatat la facultate despre apa legata, despre apa cu informatie si apa anulata, proces intalnit ulterior in homeopatie - de unde deduc ca probabil pe directia asta se merge, a transmiterii informatiei prin apa. In fine, ideea imi place si o voi mai cerceta. Pana una alta cateva chestii legate de acest pricipiu al transmiterii informatiei si biorezonanta.

Mie imi e dificil sa cred ca asa cum se prezinta, un aparat cu biorezonanta (fie el de $60 sau de $60000) ar putea masura ceva din ceea ce am invatat noi la fizica. Deci daca masoara ceva, nu e vorba de marimi fizice, ci va trebui sa o luam de la zero sa vedem ce si cum.

Am citit despre terapia prin biorezonanta - era normal sa apara si o terapie daca a aparut o detectare a ceva, nu? Era vorba de terapia adictiei la fumat. Ce sa zic? Chiar in ipoteza ca ar fi doar o iluzie toata tehnologia asta, desi sunt convins ca are un substrat ce ramane a fi inteles, ideea unei terapii care sa inlocuiasca efortul pacientului de a-si schimba modul de viata, este seducatoare. Cu siguranta efectul placebo joaca un rol in acest proces si sunt convins ca vor fi ca de fiecare data doua tabere, unii care vor zice ca e sarlatanie si unii care vor zice ca e adevarat, si unii si altii aducand dovezi ale iluziei sub forma careia li se arata lumea, cei mai multi uitand ca poate fi doar o opinie ceea ce enunta, nicidecum adevar.

Comentez mai jos articolul - la prima vedere: in ipoteza ca omul stie ce vorbeste, cu siguranta nu face economie de termeni ambigui si astfel usor de mistificat.

Cateva considerente teoretice bioinformatica si analiza non-lineara



 Medicina bioinformationala reprezinta o sinteza inter si transdisciplinara ( fizica, informatica, medicina ) capabila sa demonstreze triada materie, energie, informatie.

Astfel putem aborda multidimensional conceptul de sanatate si boala.


Boala reprezinta o tulburare a homeostaziei organismului, “ o dezordine” in campul energetic, o disritmie, un salt cuantic negativ ce creste gradul de entropie al sistemelor vii ducand la dezintegrare si moarte.

Vindecarea incepe prin reechilibrarea campului magnetic si indepartarea CAUZELOR bolii incepand cu spatiul bio-energo-informational . Acesta contine foarte multe informatii legate de starea de sanatate a fiecarui organ in parte, boala manifestandu-se mai intai in plan energetic, apoi in plan fizic.

Inainte ca organismul sa se imbolnaveasca, el trimite o serie de semnale in campul bioinformational, pe care prin noua abordare in medicina le putem intercepta, actionand astfel in mod preventiv. [n.e. - aceasta fraza practic explica premisele acestei 'tehnologii']


Medicina bioinformatica merge pe principiul unicitatii fiintei si pe principiul individualizarii, fiind tratat BOLNAVUL, NU BOALA.

Sistemele vii sunt sisteme deschise care fac permanent schimb de informatie, au tendinta de crestere a entropiei, dar care au si putere de auto-reglare, fenomen numit PROCES NON-LINEAR.


Astfel a luat nastere procedeul numit analiza si terapie non-lineara, iar cel mai performant dispozitiv de acest gen pana in prezent este INTROSPECT-11.

INTROSPECT este un generator non-linear cuantic de oscilatii electromagnetice ce interfereaza cu campul bioinformational al creierului. El are la baza teoria cuantumului entropic , parte din teoria informationala dezvoltata de T. Van Hoven in anii ’80.


In 1918 Herbert Planck lua premiul Nobel pentru introduceare notiunii de cuantica (fizica cuantica), notiune ce a fost mai tarziu continuata de Albert Einstein (premiul Nobel in 1921)[n.e. - pentru cu totul alte treburi].

In primul rand, Fizica Cuantica considera ca toate sistemele materiale au o caracteristica principala: dualitatea unda-particula. Astfel, electronii – care in fizica clasica, newtoniana , actionau ca particule, pot in conditii speciale sa se comporte ca unde, respectand legile electromagneticii si nu cele ale mecanicii.

Toate actiunile care au loc in fizica pot fi masurate, iar cele mai mici unitati energetice, care nu mai pot fi subdivizate sunt “cuantele” (de aici si denumirea de fizica cuantica)

INTROSPECT capteaza informatiile, le stabileste gradul de entropie (face diagnostic functional), dar putem folosi si o inversare a campului magnetic in scop terapeutic ce lucreaza ca o neuroprogramare vizand autoreglarea si diminuarea entropiei.

Cateva informatii despre aparatura si dispozitivele (considerate inca non-medicale) implicate in diagnosticul si tratamentul prin aceasta metoda non-lineara gasiti aici.


Metaterapia şi Neuromodelarea in depresie


"Metaterapia este o veritabilă programare neuro-vizuală comparabilă cu o resetare a activităţii bioenergoinformaţionale, realizata prin anularea semnalelor disonante (modelare magnetică  transcraniană).

Efectele terapeutice duc la reconfigurarea reţelei cristaline a matricei apoase cu creşterea emisiei biofotonice. Prin această optimizare se realizează  creşterea rezistenţei la stres.

O calibare fină a structurilor integratoare (cortex, hipotalamus, hipofiză, epifiză) prin metoda biorezonanţă poate armoniza şi modula întreaga “simfonie” a neuromediatorilor, premisă pentru desensibilizare, restartare a neurocircuitelor."


Pe mine m-a dat pe spate exprimarea, dar.. mai sunt si alti "tzacanitzi" care tind sa fie credibili, desi textele produse de ei par a fi.. beletristice.



----------------------------------------------------

dr. Daniel Ganea

Medic de familie, Ecografie,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

Marele complot al patentării Marijuanei

Apa - cel mai comun medicament

Explicatia temperaturilor sub zero absolut

Sfintii parinti nu mint - Raiul

Sacroterapia- terapia prin credinta

Reclame google