Metaterapia şi Neuromodelarea in depresie

 Dispozitive de analiza non- lineara ( NLS )


Cateva cuvinte despre aparatura implicata


(articol tradus)
Dispozitivul Introspect 11 este un aparat de diagnostic asazis bioenergetic ( analiza non-lineara avand la baza analiza spectrala a campurilor magnetice biologice) dezvoltat de rusii de la Institutul de Psihofizica Practica din Ukraina, ca rezultat al mai multor ani de cercetari si colaborari, in domeniul medicinii cuantice, cu oameni de stiinta din toata lumea.


•Este un sistem computerizat care poate detecta deficiente timpurii si modificari patologice la nivelul structurilor organismului prin intermediul undelor energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor si celulelor. Astfel, poate detecta in faze incipiente modificarile survenite in starea de sanatate. Dispozitivul detecteaza diferentele dintre semnalele de intrare si de iesire de diferite frecvente, iar programul de calculator emite un diagnostic si propune cel mai adecvat tratament. Prin scanarea neinvaziva se obtine o evaluare calitativa privind structura si functia organelor. Gradul de precizie al diagnosticului prin biorezonanta este de 85-90 %.


•Se pot investiga pacienti, fie prezentand tulburari functionale, boli diagnosticate sau in scop de evaluare a starii de sanatate.


•Dispozitivul de diagnostic este certificat de Uniunea Europeana ca fiind corespunzator din punct de vedere tehnic si al procesului de fabricatie si corespunde normelor privind dispozitivele de radiofrecventa si electrosecuritate.


Mecanismul de citire a informatiei al dispozitivului INTROSPECT


Examinarea are loc in zona energo-informationala, prin intermediul unor receptoare magnetice sub forma de casca si un generator laser.


General vorbind dispozitivul trimite un anumit impuls in organism care iese apoi dupa ce a strabatut organismul si este trimis computerului care cu ajutorul programului de diagnostic proceseaza informatia si afiseaza rezultatul. Semnalul care patrunde in organism va contine la iesire informatii complete privind toate procesele din organism.


1.Castile. Acestea contin un inductor magnetic, care actioneaza la nivel cerebral prin elementul din dreapta. Casca din stanga care contine senzorul triger receptioneaza semnalele primite. Informatia culeasa este directionata catre calculator care o analizeaza.


2. Scanerul in infrarosu, radiaza prin intermediul diodei laser un spectru in infrarosucare ajuta la fixarea informatiei.


Recent sistemul NLS de diagnostic capata popularitate printre metodele deja folosite si recunoscute precum IRM , CT-Scaner, ecografie.Chiar si in acele cazuri in care clinic cazurile sunt clare, metoda NLS de diagnostic cu dispozitivul INTROSPECT-11 furnizeaza informatii aditionale asupra extinderii procesului patologic permitand evaluarea prognosticului.

 Teoria Cuantica – noua veche paradigma stiintifica


Notiunea de Cuantica a fost impusa de catre savantul Herbert Planck (Premiul Nobel in 1918). Dezvoltarea bazelor fizicii cuantice s-a realizat de Albert Einstein, incepand cu teoriile privind relativitatea speciala si cea generala (premiul Nobel in 1921, dar nu pentru aceasta teorie, ci pentru lucrarile privind efectul fotovoltaic).

Punctul culminant al Fizicii Cuantice moderne a fost structurarea celor doua electrodinamici: “electrodinamica cuantica” – pentru care Julian Schwinger, Shinichiro Tomonaga si Richard Feynman au luat premiul Nobel in 1965 si “cromodinamica cuantica” – noua teorie a interactiunilor tari. Cele doua teorii au condus la cea mai impresionanta constructie a fizicii din toate timpurile – modelul standard, al carui subiect “fierbinte” l-a constituit unificarea fortelor fundamentale din natura. Concluzia cercetarilor a fost foarte clara: toate cele patru forte sunt de fapt “fatete”, forme ale unei singure forte!

Iar de aici pana la relationarea fizicii cuantice cu experientele misticilor orientali si occidentali nu a mai fost decat un pas.


Teoria cuantica porneste de la cateva idei esentiale pe scurt:



1. In primul rand, Fizica Cuantica considera ca toate sistemele materiale poseda o caracteristica principala: dualitatea unda-particula. Astfel, electronii – care in fizica clasica, newtoniana actionau ca particule, pot in conditii speciale sa se comporte ca unde, respectand legile electromagneticii si nu cele ale mecanicii.


2. Toate actiunile care au loc in fizica pot fi masurate, iar cele mai mici unitati energetice, care nu mai pot fi subdivizate sunt “cuantele” (de aici si denumirea de fizica cuantica). De exemplu, un atom poate face un salt de la o stare la alta, fara a trece prin stadiile intermediare, cu emisia unei cantitati cuantice de energie luminoasa. Cand particulele interactioneaza, este ca si cum ele ar fi conectate prin legaturi invizibile la un intreg. Pe scara larga, aceste conexiuni invizibile sunt atat de multe incat analiza lor devine probabilista.


3. In al treilea rand, exista o proprietate stranie de “ne-localizare” cuantica. Aceasta inseamna ca particule aflate la distante microscopice unele de altele (de ex. mii de kilometri) pot sa interactioneze unele cu altele intr-un mod ciudat, ca si cum ar fi inter-conectate, insa legatura dintre ele este necunoscuta. Este ca si cum ar exista un “intreg” care coordoneaza prin metode necunoscute fiecare particica din Univers. Bohr si Heisenberg au dezvoltat aceasta idee, demonstrand ca nu se pot face observatii obiective, intrucat Observatorul, prin actiunea sa de observare, modifica starea cuantica a sistemului observat. Aplicata la un caz concret, inseamna ca simpla indreptare a atentiei catre o floare modifica la nivel cuantic starea acelei flori!.


In Fizica Cuantica, nu intensitatea unui Camp Energetic Cuantic conteaza, ci forma, structura sa. Astfel, chiar si cel mai infinitezimal Camp Cuantic poate afecta o particula, modificandu-i starea. Nu intensitatea conteaza in noua fizica, ci existenta sau inexistenta acelui camp cuantic. O forta nu trebuie neaparat sa fie activa, ea poate exista si ca potential, acest potential fiind esential pentru fizica cuantica.


O alta descoperire importanta, apartinand lui Einstein este de-acum cunoscuta lege E=mc2, aceasta lege arata ca Masa nu este decat Energie aflata in Repaus. Teoria Relativitatii demonstreaza ca masa unei particule, a unui obiect sau fiinte nu are nimic de a face cu substanta (precum era in fizica clasica), masa nefiind altceva decat o forma de energie. Si cum energia este o marime dinamica asociata activitatii si proceselor de transformare, aceasta dovedeste ca particula nu poate fi gandita ca un obiect static, ci ca o entitate dinamica, deci ca un proces care implica energie. Crearea particulelor din energie pura reprezinta fara indoiala un rezultat spectaculos al fizicii relativiste. Ulterior, teoria cuantica a demolat conceptele clasice de corp solid si lege strict determinista, la nivel subatomic corpurile materiale solide ale fizicii clasice newtoniene prezentandu-se ca unde de probabilitate, iar acestea se refera la probabilitatea interactiunilor.

brain

Medicina cuantica si implicatiile sale in tratamentul depresiei


Metaterapia şi Neuromodelarea in depresie


"Metaterapia este o veritabilă programare neuro-vizuală comparabilă cu o restartare a activităţii bioenergoinformaţionale realizate prin anularea semnalelor disonante (modelare magnetică  transcraniană).

Efectele terapeutice duc la reconfigurarea reţelei cristaline a matricei apoase cu creşterea emisiei biofotonice.Prin această optimizare se realizează  creşterea rezistenţei la stres.

O calibare fină a structurilor integratoare (cortex, hipotalamus, hipofiză, epifiză) prin metoda biorezonanţă poate armoniza şi modula întreaga “simfonie” a neuromediatorilor, premisă pentru desensibilizare, restartare a neurocircuitelor."


Pe mine m-a dat pe spate exprimarea, dar.. mai sunt si alti "tzacanitzi" care tind sa fie credibili, desi textele produse de ei par a fi.. beletristice.

 
----------------------------------------------------

dr. Daniel Ganea

Medic de familie, Ecografie,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

Comentarii

  1. […] Cateva informatii despre aparatura si dispozitivele (considerate inca non-medicale) implicate in diagnosticul si tratamentul prin aceasta metoda non-lineara gasiti aici. […]

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Explicatia temperaturilor sub zero absolut

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

Marele complot al patentării Marijuanei

Sacroterapia- terapia prin credinta

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Vindecarea prin interventie in planurile subtile in zilele noastre

Lumina Polarizata, spin quantum fotonic, metamateriale plasmonice - invizibilitatea o realitate

Reclame google