Ayurveda - stiinta vietii indelungate

Mancam ce trebuie? Este alimentatia nostra corecta? Ni se potriveste ceea ce mancam?

Ce am gasit aici m-a dat pe spate - "I din`tknow it`s like that..." (ma refer la incredibila sistematizare si la bogatia de informatii.. corecte :D )

Dau cateva fragmente ca nu pot sa-i iau omului munca:

"Fiind practicata de milenii, Ayurveda a ajuns sa fie foarte bine sistematizata.(..) Ayurveda se bazeaza pe cunoasterea profunda a tainelor vietii. Terapiile in Ayurveda sunt foarte ingenios concepute pentru ca rezultatele sa fie maxime si sa fie evitate complet reactiile adverse."

Mergeti si cititi in romaneste despre impartirea pe doshe si alimentatia in functie de tipul energetic. Puteti afla ce tip alimentar sunteti facand un test aici daca stiti limba engleza. Mi se pare util sa cunosti si acest aspect desi nu exista (ca de altfel de fiecare data) obligativitatea de a si urma imediat aceasta cale. Chestie de moment, de inspiratie, de alegere.

Acuma fiecare cu pasarica lui dar mi se pare aiurea sa te stresezi chiar pentru fiecare bob de secara. Mai degraba as inclina spre o directie alimentara decat spre un control absolut.

Dar ce stiu eu? Ei au mii de ani de experienta. In plus, daca e sa socotim pe termen lung (vreau sa spun LUNG, adica per total, pana la integrarea finala inevitabila) fiecare bob conteaza, indiferent cat e de mic (prin bob inteleg aici cantitate).


[polldaddy rating="6558992"]
----------------------------------------------------

dr. Daniel Ganea

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Inteligenta artificiala, singularity, DAY ONE

Acupunctura-Presopunctura-Moxibustia

Metaterapia şi Neuromodelarea in depresie

Lumina Polarizata, spin quantum fotonic, metamateriale plasmonice - invizibilitatea o realitate

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

Sacroterapia- terapia prin credinta

Reclame google