EFT - prin bioenergia din noi

EFT in ordine - Consultatii La Domiciliu

Asta este ceva deosebit: pentru ca mintea poate accesa cumva proiectiile corpurilor/aurelor/whatever prin sugestie, cienva s-a gandit (si cred ca si multi dintre voi care cititi) ca ar putea face EFT la domiciliu inchipuindu-si ca lumineaza punctele respective cu lumina, ca si cum ar pune pe ele un led.

Acum noi stim ca lumina are efecte relativ bine cunoscute si mai ales pe larg folosite, bioptronul cu lumina polarizata fiind apogeul acestei tehnici (din cate stiu eu). Si poate stiti ca bioptronul venea cu un set de lentile colorate.. si ca fiecarei chakre ii corespunde o vibratie de o anumita frecventa, etc Asa ca atat timp cat iti mai functioneaza mintea, ai acces la aceste mecanisme. Si daca are sa argumenteze cineva ca sunt niste fantezii, il voi pune doar sa demonstreze.

Sugestia este o unealta extrem de puternica in lucrul cu corpul uman. El asculta daca stii cum sa-i vorbesti. Asta ar putea explica partial si de ce se pot reface nervii membrelor paralizate daca sunt stimulati mental. Ma gandesc la maanipularea corpurilor sbtile care sa se reflecte ulterior in planurile mai grosiere. E doar o speculatie, dar probabil ca gasiti in literatura detalii si argumente.

EFT pentru oricine, oricand


[caption id="" align="alignleft" width="107"]EFT prin autosugestie, combinata cu vibratia luminii galbene - tot prin sugestie (sic!) Punctele de percutie/stimulare[/caption]

Uite cum arata o “procedura” de EFT pentru.. sa zicem pentru a armoniza si a constientiza statusul, pentru a te putea bucura de ceea ce ai – sanatate, implinire sau.. trepte;

http://wellness.mcuniverse.com/2009/not-perfectly-happy-yet-tapping-script-cue-card/

Aici gasiti si o schema simpla si la obiect: EFT pentru a fi fericit:

 


stimularea punctelor eft-consultatii la domiciliu bucuresti ilfov[polldaddy rating="6558992"]
----------------------------------------------------

dr. Daniel Ganea

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

TEORIA BIOSTRUCTURALA

Ordinea de stimulare a punctelor in EFT

Marele complot al patentării Marijuanei

Apa - cel mai comun medicament

Explicatia temperaturilor sub zero absolut

Sfintii parinti nu mint - Raiul

Sacroterapia- terapia prin credinta

Reclame google